Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Poročilo z zbora krajanov 27.02.2015

V petek, 27.2.2015 je potekal zbor krajanov Sp. Polskave in Pokoš. Na začetku so se predstavili člani novega sveta KS Sp. Polskava, predstavljen je bil načrt dela za leto 2015 ter izzivi in načrti do konca mandata, nato pa je bila beseda dana krajanom. Razvila se je konstruktivna razprava, ki je trajala dobri dve uri in je razkrila kje ljudi čevelj žuli.

Zbora krajanov so se udeležili tudi vabljeni gostje: ravnateljica OŠ Antona Ingoliča, Danica Veber, Milan Ozimič z občinskega Oddelka za okolje in prostor, Jerneja Zorko in Jožica Dobaj s Komunale ter Branko Mikec, projektant.
Prednostni projekti, ki smo si jih zastavili skupaj s krajani do leta 2020 so naslednji: ureditev prehodov za pešce in prometne signalizacije, dokončanje kanalizacije, ureditev vaškega jedra, rešitev problematike Pokoškega vodovoda, ureditev javne razsvetljave (zlasti Gmajna in Pokoše) ter izgradnja kanalizacije in obnova ceste na Pokošah.

Polega tega bomo vsako leto izvajali naše tradicionalne prireditve oz. dogodke: pustna povorka, čistilna akcija, Spodnjepolskavsko poletje, Božičkovanje, Žegnjanje konj, koncerti…

Krajane, zlasti mlajše, smo povabili tudi, da se včlanijo v naša društva, brez katerih si dela in življenja v KS ne predstavljamo. Vabljeni.

Ogledate si lahko tudi facebook stran Krajevne skupnosti Spodnja Polskava.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja